Ny bekantskaper och en återvändare!

För 2019 introducerar Muurikka tre nya stekspadar varav en har funnits i ett snarlikt utförande vid tidigare tillfälle. Den breda “spackelspaden” har varit ett saknat redskap framförallt för de som köpt en Muurikka Stekhäll 58 cm eller större.

Till vänster, Muurikka Stekspade Stor

Med betoning på stor så lämpar sig denna stekspade väldigt bra till att skyffla stor mängd mat. Framförallt användbar tillsammans med Muurikka Stekhäll 100 cm. Den mäter 60 cm från skaft till kant på stålet. Rostfritt stål och trähandtag.

Direktlänk till Muurikka Stekspade Stor

I mitten, Muurikka Stekspade Bred

Den “gamla spackelspaden” som gör ny entré i uppdaterat format. Som ovan nämnt är det en spade som kanske framförallt kommer till sin rätt på Muurikka Stekhäll 58 cm och större. Gör det lätt att vända maten när man gör grytor, wokar och liknande. Rostfritt stål och trähandtag.

Direktlänk till produkt Muurikka Stekspade Bred

Till höger, Muurikka Grillgaffel

En rejäl grillgaffel som klarar av det mesta, rostfri stålgaffel med trähandtag.

Direktlänk till produkt Muurikka Grillgaffel