Upptäck våra nya stekhällsset

Originalet i ny tappning

Nu kommer våra nya stekhällsset – en familj med flera olika storlekar, i ny design som utgår från användaren. Alla set har smarta funktioner som gör matlagningen rolig och smidig. Detaljerna är noga utvalda med tanke på material, kvalitet och funktion.

Ett stekhällsset med gasolbrännare är en självklar favorit på uteplatsen, perfekt för att laga både vardagsmat och festmåltider. Våra set finns i flera storlekar, alla med praktisk arbetshöjd och smidiga funktioner. Stekhällen är tillverkad i varmvalsat stål och blir bara bättre ju mer den används.

Visa produkter

Smarta funktioner och stilren design

Alla våra nya stekhällsset består av ett stadigt stativ i metall, emaljerad gasolbrännare med integrerad tändning, två eller tre gasolringar samt en stekhäll. Sidobord, redskapskrokar, skyddsöverdrag, stekspadar, lock och olika pannor finns som tillbehör.

  • Arbetshöjd 90 cm.
  • Vred med integrerad tändning och tydlig markering som gör det lätt att veta hur mycket värme som sprids på hällen.
  • Värmen regleras individuellt på de två alt. tre gasolringarna, vilket ger möjlighet till olika temperaturzoner på hällen.
  • Välj mellan en rad tillbehör; sidobord, redskapskrokar, skyddsöverdrag, redskap, lock med termometer och olika pannor.
  • Hela produkten är CE-märkt.
  • Skålformat vindskydd med botten som skyddar lågorna. Formen trycker upp värmen mot hällen och minskar gasolförbrukningen.
  • Stekhäll i varmvalsat stål, som håller i generationer.
  • Timglasform som gör setet elegant och stabilt.
  • Hylla under gasolbrännaren för praktisk förvaring.
  • Robusta ben med D-profil.

En familj med något för alla

Set Stekhäll 48/58/78/100/120 cm

Våra stekhällsset finns i många olika storlekar och fungerar lika bra på små som stora uteplatser. Välj den som passar dig. Varje set är komplett med stekhäll i varmvalsat stål, emaljerad gasolbrännare, stadigt stativ i metall med vindskydd och en praktisk hylla för förvaring. Gasolbrännaren har vred med integrerad tändning och värmen regleras individuellt på de två eller tre gasolringarna, vilket ger möjlighet till olika temperaturzoner på hällen.

Visa produkter
48cm
58cm
78cm
100cm
120cm

Set Picknick-stekhäll 48 cm

Picknick-modellen passar perfekt för placering på bordet eller att ta med på utflykten. I setet ingår stekhäll, Ø48 cm. Gasolbrännaren har två steglöst justerbara vred som styr värmen på de två gasringarna oberoende av varandra. Setet fungerar också utmärkt att kombinera med våra övriga små och medelstora hällar och pannor. Stativ och vindskydd i svartlackerat stål.

Visa produkt
 

Tillbehör

Våra tillbehör i ny design gör matlagningen både roligare och enklare. Redskapen är tillverkade i rostfritt stål, med handtag av FSC-certifierat rökt ask. Ett tåligt, hårt och vackert träslag som är värmebehandlat för lång livslängd. Unna dig själv eller ge bort till någon som uppskattar en god måltid i skogen, vid havet eller i trädgården.

Visa produkter