Populära kategorier
Vårt sortiment
Recept
10 ingredienser
4 personer
10 ingredienser
4 personer
Recept
1 kg potatis, grovt skivad
1 kg morötter, grovt skivade
200 g sparrisbroccoli
4 torskfiléer
Muurikka Stekfett spray
Sås
3 dl grädde
2 dl vitt vin
25 g smör
Salt och peppar
Tillbehör: tänd en brasa och låt stekhällen bli varm över elden. Stek sedan potatis, morötter och sparrisbroccoli i Muurikka Stekfett spray i ca 10 minuter. Grönsakerna ska vara mjuka och potatisen ska ha fått en krispig yta. Ställ åt sidan, eventuellt i foliepaket för att behålla värmen.
Sås: ta bort stekhällen från värmen och placera Muurikka Matlagningshäll över elden. Smält smöret i kastrullen. Tillsätt grädde, vitt vin, salt och peppar. Koka upp. Ställ åt sidan med lock eller folie över för att behålla värmen.
Halstring: salta och peppra torsken. Placera fisken i halstret och håll den över glödande kol. Halstra i ca 5 min på varje sida, beroende på fiskens storlek.
Stekhäll för öppen eld
1354 SEK
Övriga tillbehör
223 SEK
Stekspadar
257 SEK
Övriga tillbehör
314 SEK
Kaffepannor och kastruller
445 SEK
Övriga tillbehör
81 SEK