Ingredienser

1 grillad kyckling

1 skivad gul lök

2 skivade tomater

1 skivad gurka

0,5 dl rapsolja

Feferoni

Machésallad

Fajitaskrydda

Kebabdressing

Orientaliskt tunnbröd

Picklad rödlök
0,5 dl ättika 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten
1 rödlök, tunt skivad
Värm socker + de flytande ingredienserna tills sockret smält.
Häll den varma lagen över rödlöksringarna.

Tillagning

Förbered hemma

Skiva gurka, tomater och den gula löken. Pickla rödlöken och plocka
kycklingen från ben och skinn. Packa alla ingredienser i en kylväska.
Ta även med stekhäll, stekspade och det du behöver för att göra
upp eld. Glöm inte smörgåspapper, servetter och dryck.

Steg 1

Recept (2).jpg

Placera stekhällen över elden.

Steg 2

Recept_kycklingkebab (3).jpg

Bryn lök och kyckling i oljan.

Steg 3

Recept_kycklingkebab (4).jpg

Krydda blandningen med fajitaskrydda.

Steg 4

Recept_kycklingkebab (2).jpg

När kycklingröran är varm lägger du röran, grönsakerna och
kebabsåsen på brödet. Svep in i smörgåspapper och servera.

Smaklig kebab!